De therapiepraktijk

Welkom, een inkijkje in de praktijk. De praktijk is gevestigd op de woonboerderij van Caroline Boveé. Samen met andere behandelaren zijn we gevestigd in Marknesse. Het is een fijne groene omgeving met een rustgevende atmosfeer.

Power to wo-men
Roselie van der Have
+316 38 53 98 20
info@powertowo-men.nl

Bezoekadres
Oosterringweg 7
8316 RW  Marknesse

Over

Power to wo-men is er voor iedereen die traumatische ervaringen in het verleden heeft meegemaakt. Je kan bij ons terecht als je vastloopt met onverwerkte trauma’s. Ook komen we vaak tegen dat door trauma je krachten en talenten niet ten volle benut worden. Daar gaan we tijdens de sessies mee aan de slag.

 

 

“Aandacht voor overlevers.”


Mijn naam is Roselie,

Na omscholing tot psychosociaal therapeut wil ik graag mensen ondersteunen en verder helpen.

De diepgang en werken met mensen heeft mij altijd al aangetrokken. In mij vind je een gedreven en betrokken behandelaar die naast je staat.

Ik heb Power to wo-men in het leven geroepen omdat ik het belangrijk vind dat er aandacht komt voor overlevers van seksueel misbruik.
We spreken meestal over slachtoffers. Een slachtoffer hoeven we niet blijven.
Ik wil het proces van slachtoffer, overlever naar overwinnaar begeleiden.

Behandeling met het paard

Dit is Domina. Domina kan worden ingezet tijdens de sessies. Niet bij elke sessie zal dit van toepassing zijn. We kijken naar wat op dat moment het beste aansluit op je verwerkingsproces.

Hoe werkt het nu precies?
Paarden zijn vluchtdieren. Zij scannen de omgeving continu op gevaar. Daardoor voelen ze haarfijn aan hoe jij je voelt. Als jij je ontspannen voelt en lekker in je vel zit dan is het paard ook ontspannen. Als jij je bijvoorbeeld verdrietig of angstig voelt dan reageren ze op de onrust die je uitstraalt. Een paard prikt door ons masker heen. Zo houden paarden ons een spiegel voor en worden onbewuste processen zichtbaar. Dit resulteert in waardevolle inzichten.

De behandelaren die ook gevestigd zijn op de boerderij:

Ieder heeft haar eigen kwaliteiten, neem gerust contact op of neem een kijkje op de websites.

Praktijk voor Basisvertrouwen

Caroline Boveé
06 51 71 79 26
www.carolinebovee.nl
info@carolinebovee.nl