De therapiepraktijk

Welkom, een inkijkje in de praktijk. De praktijk is gevestigd op de woonboerderij van Caroline Boveé. Samen met andere behandelaren zijn we gevestigd in Marknesse. Het is een fijne groene omgeving met een rustgevende sfeer.

Power to wo-men
Roselie van der Have
+316 38 53 98 20
info@powertowo-men.nl

Bezoekadres
Oosterringweg 7
8316 RW  Marknesse

Over

Power to wo-men is er voor iedereen die traumatische ervaringen in het verleden heeft meegemaakt. Je kan bij ons terecht als je vastloopt met onverwerkte trauma’s. Ook kom ik tegen dat door trauma je krachten en talenten niet ten volle benut worden. Daar gaan we tijdens de sessies mee aan de slag.

 

 

“Aandacht voor jou.”

Mijn naam is Roselie,

Ik ben eigenaresse van
Power to wo-men. Power to wo-men heb ik gestart omdat ik aandacht wil geven voor trauma en de gevolgen van grensoverschrijdend gedrag.

Pad vrijmaken
Ik wil het pad vrijmaken dat het verschil maakt tussen overleven en leven. Waarbij Hoofd, Hart en Handelen weer in één lijn zijn.

Psychosociaal therapeut
Ik werk als psychosociaal therapeut, de post hbo studie tot CREF-therapeut is mijn achtergrond. Ik combineer Power to wo-men met de functie van uitvoerder trillingsonderzoek. Mega divers en interessant.

Passie
Vanuit de passie om met een groep te werken is het idee ontstaan om Workshops te ontwikkelen. Deze passie deel ik met Geraldine van Slooten- Wemmers van Invivo Therapie en Coaching. We hebben elkaar leren kennen tijdens de opleiding CREF- behandelaar. Hieruit is het idee ontstaan om onze krachten te bundelen en van daaruit is de eerste “Workshop Over grens” ontstaan.

Behandeling met het paard

Dit is Domina. Domina kan worden ingezet tijdens de sessies. Niet bij elke sessie zal dit van toepassing zijn. We kijken naar wat op dat moment het beste aansluit op je verwerkingsproces.

Hoe werkt het nu precies?
Paarden zijn vluchtdieren. Zij scannen de omgeving continu op gevaar. Daardoor voelen ze haarfijn aan hoe jij je voelt. Als jij je ontspannen voelt en lekker in je vel zit dan is het paard ook ontspannen. Als jij je bijvoorbeeld verdrietig of angstig voelt dan reageren ze op de onrust die je uitstraalt. Een paard prikt door ons masker heen. Zo houden paarden ons een spiegel voor en worden onbewuste processen zichtbaar. Dit resulteert in waardevolle inzichten.

De behandelaren die ook gevestigd zijn op de boerderij:

Ieder heeft haar eigen kwaliteiten, neem gerust contact op of neem een kijkje op de websites.

Praktijk voor Basisvertrouwen

Caroline Boveé
06 51 71 79 26
www.carolinebovee.nl
info@carolinebovee.nl